Регіна Тодоренко залізла на руки одруженого красеня: куди дивиться Влад Топалов?

Українська співачка, блогерша і ведуча "Орла і решки " Регіна Тодоренко опублікувала в Інстаграм знімок, де вона залізла на руки до одруженого чоловіка. Це при тому, що сама Регіна заміжня і виховує сина.

Як з’ясувалося, цей загадковий м’язистий чоловік, який взяв заміжню Регіну на руки – фігурист Роман Костомаров. Саме він став партнером знаменитості в “Танцях на льоду “.

У підписі до публікації Тодоренко поміркувати над тим, яку роль в танцях на льоду грає вага партнерки. Також вона привела витяги з інтерв’ю з Костомаровим, де вона сказав що даний показник дуже важливий, особливо якщо танцюрист – не професіонал. Від цього залежить спритність, гнучкість, вміння робити складні фігури.

Також додамо, що в “Льодовиковий період ” проявив себе і Влад Топалов. Регіна, надивившись на тренування чоловіка, вирішила не відступати.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.