Довгонога красуня Леся Никитюк потрапила в “Танці з зірками”: несподіваний поворот подій

Телеведуча Леся Никитюк сьогодні ввечері стала частиною масштабного хореографічного проекту.

У цьому сезоні, за задумом авторів, на кожному ефірі з’являється якийсь джокер-суддя. Це знаменитість, яка допомагає суддям визначитися з оцінками і ставить свою незалежну оцінку.

У цьому ефірі Лесю Никитюк вирішили запросити саме через її довгі ноги

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Відзначимо, що крім Лесі Никитюк залишаються незмінні критики – епоха бального танцю – легендарний Григорій Чапкіс, “чорний лебідь ” прима-балерина Катерина Кухар та харизматичний Влад Яма.

Нагадаємо, Леся Никитюк в одному з попередніх сезонів брала участь в “Танцях “, проте до фіналу так і не дійшла. Її партнером там був Макс Єжов, який недавно потрапив в аварію.

Леся Никитюк і Макс Єжов
Леся Никитюк і Макс Єжов

 

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.