Віра Брежнєва поділилася з шанувальниками сімейним горем: втратила єдиного брата

Екс-солістка групи «ВІА Гра» Віра Брежнєва поділилася з шанувальниками сумною історією з дитинства. Виявляється, колись давно співачка втратила єдиного брата.

Героїня нашої сьогоднішньої статті є активним користувачем соціальних мереж. Наприклад, в Instagram зірка регулярно публікує нові фото і відео, по яких важко не помітити, що вона тримає себе у відмінній формі.

Популярність Віра отримала в 2003-му і з тих самих пір вона практично не змінилася, хіба що тільки в кращу сторону — виглядає все так само молодо. Втім, Брежнєва стежить за харчуванням і займається спортом, так що це плід її зусиль над собою.

Нове фото Віри Брежнєвої

Вчора знаменитість порадувала підписників свіжої фотографією, поставши перед камерою у відкритій лляній блузі з декором у вигляді вузла і глибоким декольте. Сама вона дивиться в сторону, а акуратно зачесане назад волосся додає ніжності її образу.

У підписі до публікації співачка розповіла про сумний випадок тих часів, коли їй було 9. У сім’ї вона не єдина дитина — у неї є ще три рідні сестри і вони всі разом з батьками жили в трикімнатній квартирі.

Віра Брежнєва

Дівчата дуже любили слухати музику на касетному магнітофоні «Іж3305С», який був для них справжнім скарбом. Якраз з того моменту Віра і почала свій великий шлях в індустрії.

Незважаючи на досить скромне життя, батьки Брежнєвої одного разу дали притулок бездомному хлопчика років 12-ти, вирішивши, що різниці в тому, годувати їм чотирьох або п’ятьох дітей, немає. Вони поверталися пізно ввечері додому від друзів і зустріли того хлопчину в трамваї.

«Ми почали благополучно жити всі разом нашою сім’єю, що збільшилася, а я кожен день не могла повірити своєму щастю, що у мене тепер є брат, про якого я так мріяла! Але одного разу, повернувшись додому, зрозуміли, що його немає… Він пішов і прихопив з собою той самий магнітофон, а ми засмутилися подвійно, втративши придбаного брата і музику…», — закінчила розповідь артистка.

Віра Брежева з сестрами і мамою

У коментарях до посту знаменитість підтримали і, звичайно, не забули обсипати компліментами:

  • «Не роби добра і залишишся з магнітофоном. Шкода, багато хто не цінує хорошого ставлення до себе»;
  • «Які у вас класні батьки, з такою великою і світлою душею. Тепер зрозуміло, звідки в вас стільки світла!»;
  • «Ви чому не старієте? Років 15 вас знаю, а зовнішність не змінилася!»;
  • «Королева краси».
Коментарі користувачів Instagram

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.