Могилевська показала усміхнене фото: звідки у неї так багато зморшок?

Співачка Наталя Могилевська, яка недавно приміряла на себе образ блондинки, вирішила його ж і залишити.

Тому тепер все її публікації в Інстаграм наповнені теплом і світлом. Днями співачка і хореограф опублікувала знімок, де вона посміхається, як кажуть, на всі 32 зуба. Фанати написали їй багато приємних коментарів.

У підписі до фотографії Наталія привітала всіх причетних з міжнародним днем творчості

Однак не обійшлося без негативу: на знімку чітко видно, що Могилевська забула про підтяжки

Під час її широкої посмішки обличчя вкрилося глибокими зморшками. Шанувальники переживають – невже їх кумир старіє так швидко?

Відзначимо, зараз Могилевської 45 років. З них на сцені вона вже цілих 25 років. За цей час вона проявила себе і як крута співачка, і як танцівниця – виходила на паркет в рамках проекту “Танці з зірками “. Саме тоді у неї, на думку фанатів, і був роман з хореографом Владом Ямою.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.