У тяжкохворого Бориса Корчевнікова поповнення в родині: «Вже давно багатодітний»

У відомого російського телеведучого Бориса Корчевнікова поповнення. Незважаючи на важку хворобу зірки, радість в житті все ж є.

Як активний користувач соціальних мереж, герой нашої сьогоднішньої статті регулярно ділиться з шанувальниками новими фото і відео. На цей раз він показав кадр з чергових хрестин.

Борис давним-давно мріє про сім’ю та дітей, але свою другу половинку він поки не зустрів. Саме тому батьківську любов артист дарує похресникам, яких у нього вже четверо.

На свіжому знімку священик тримає дитину над купіллю, а поруч з ним стоїть Корчевніков. Що примітно, малюк посміхається і зовсім не плаче, як це часто буває під час обряду хрещення.

У коментарях ведучого програми «Доля людини» тут же обсипали безліччю поздоровлень і приємних слів:

  • «Ви просто природжений хрещений!»;
  • «Думаю, що ви вже багатодітний»;
  • «Вітаю! Щастя вам і здоров’я!»;
  • «Ви з малюком однаково посміхаєтеся. Так мило!»;
  • «Борис, ви весь світитеся від щастя, дай Бог вам здоров’я!».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Нагадаємо, буквально днями Корчевніков вперше зізнався в проблемах зі слухом через перенесену операцію з видалення доброякісної пухлини головного мозку. Нещодавно з’явилися новини про те, що наслідки того хірургічного втручання почали проявлятися, але сам герой статті ніяк це не коментував.

Борис Корчевников
Борис Корчевніков

Нарешті у випуску «Долі людини» з композитором Ігорем Крутим Борис прямо сказав, що погано чує. Всі пов’язані з цим подробиці читайте тут.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.