Скандальна ревізорша Ольга Фреймут – у чому її секрет і хто її просуває на ТБ?

Образ Ольги Фреймут у багатьох асоціюється з рішучістю, колючими словами, перевіркою ресторанів і кафе, але в житті вона спокійна і розмірена Оля, мама трьох дітей і любляча дружина.

Багатьох фанатів турбувало питання – образ скандалістки і зарозумілою жінки, який ми бачимо на екрані – сценічна маска або вона і справді така? Давайте розбиратися.

Як почалася і розвивалася кар’єра Олі Фреймут (Коник)

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Оля Фреймут (Коник) – звичайна дівчина з Нового Роздолу, яка поїхала підкорювати спочатку столицю, потім світ.

Ольга Фреймут в дитинстві
Ольга Фреймут в дитинстві

Багато хто чув про те, як в студентські роки Фреймут поїхала в Лондон шукати кращого життя, а сама знайшла там Нілу Мітчелла і народила йому дочку Злату. Але залишитися там не змогла, і втекла назад, в Україну. Тут вона працювала на різних каналах – і дуже популярних, і взагалі нікому невідомих.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Першим “дзвіночком ” на шляху до знаменитості стала програма “Підйом “, яку Оля вела зі своїми давніми друзями Сергієм Притулою та Олександром Педаном. За нею послідували інші, менш популярні, і то саме шоу, яке зробило Ольгу легендою – “Ревізор “.

Ольга Фреймут на програмі "Інспектор Фреймут"
Ольга Фреймут на програмі “Інспектор Фреймут

В рамках своєї програми Оля їздила по Україні та за її межами, інспектувала готелі, ресторани, хостели, кафе, бари і всі інші заклади. Її боялися і поважали одночасно. У своєму інтерв’ю Оля розповідала, що в роботі вона не схильна до емоцій, вона тверезо і професійно оцінює програму. Але зараз, коли провідні змінилися, а програма вже не та, Оля її не дивиться. У програмі “Зе Інтерв’юер ” Анатолію Анатолійовичу вона розповіла – просто не хоче турбуватися, адже не бачить там професіоналів і того холодного підходу до справи, з якого вона починала.

Фреймут на програмі Ревізор
Фреймут на програмі Ревізор

Оля одружена з директором Нового каналу Володимиром Локотко. Саме завдяки тісним взаєминам з ним в деякий час Оля отримувала величезну зарплату на каналі. Але потім все одно пішла на “1 + 1 “.

У своїх інспекціях Фреймут завжди жорстка і об’єктивна, але в житті – дуже сентиментальна, і дуже часто віддається емоціям.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.