Чому Ваган? Молода дружина Петросяна пояснила, чому вибрала незвичайне ім’я для сина

Молода дружина Петросяна Тетяна Брухунова опублікувала зворушливі знімки з малюком і пояснила вибір незвичайного імені для сина.

Євген Петросян і його молода дружина Тетяна півроку приховували від публіки свого сина. На своє 75-річчя Петросян вирішив підняти завісу сімейного життя і показав піврічного сина Вагана. Після цього і сама Тетяна почала публікувати фотографії малюка і пояснила, що не хотіла виносити на загальне обговорення свою вагітність.

Нещодавно Тетяна Брухунова опублікувала знімки, де вона разом з сином гуляє в осінньому парку. Під знімком дружина Петросяна написала пост, в якому пояснила, чому вибрала для свого сина таке незвичайне ім’я – Ваган. Малюка назвали на честь дідуся – батька Євгена Петросяна. Тетяна розповіла, що з вірменського ім’я Ваган значить “щит” або “під захистом”. Тетяна впевнена, що таке ім’я вплинуло на характер і темперамент сина. За її словами хлопчик вже зараз – справжній чоловік, який не примхливий і усміхнений.

Фанати зоряної пари не змогли пройти повз зворушливою фотографії та висловили своє захоплення в коментарях. “Дуже красиві фото. А ви з народженням сина просто розцвіли. Бажаю щастя »,« Тетяна! Ви народили свою копію! Чудовий Ваган! Щастя і здоров’я вашої сім’ї! »,« Прекрасне ім’я, прекрасна сім’я », – прокоментували підписники.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.