Як виглядали перші дружини відомих артистів: Горбунов, Басков, Меладзе та інші

Зараз життя Костянтина Меладзе, репера Потапа і відомого актора і телеведучого Юрія Горбунова у всіх на слуху, але мало хто може згадати жінок, які були з ними на зорі слави.

Юрій Горбунов

Юрій Горбунов та його перша дружина Людмила

Перша дружина Юрія Горбунова – балетна танцівниця Людмила, з якої Юрій прожив в шлюбі 15 років. Людмила старше за Горбунова на 10 років. Цікаво, що жінка свого часу розлучилася з чоловіком заради Горбунова. У пари не було спільних дітей, але Юрій удочерив дочку Людмили від першого чоловіка Ксюшу.

Костянтин Меладзе

Костянтин Меладзе і Яна Сум

З першою дружиною Яною Сум Костянтин Меладзе прожив 19 років. Жінка довгий час закривала очі на ймовірні романи свого чоловіка. Пара розлучилася в 2013 році, коли Яна дізналася про зв’язок чоловіка з Вірою Брежнєвою, яка тривала не один рік.

Потап

Потап та Ірина Горова

Вперше Потап одружився, коли йому було всього 19 років на Ірині Горовій. Пара прожила разом 15 років і розлучилася в 2014 році. У той час Потап вже зустрічався з Настею Каменських.

Микола Басков

Микола Басков і Світлана Шпігель

У 2001 році «натуральний блондин» одружився на дочці впливового бізнесмена Світлані Шпігель. Батько дівчини допоміг стати Баскову відомим, допомагаючи в фінансовому плані. Шлюб із Світланою тривав 8 років. Чому пара розлучилася – невідомо, але Світлана не раз натякала на пристрасті Баскова до чоловіків.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.