Злата Огневич поділилася топ-5 способами пережити осінню нудьгу

Відома українська співачка і учасниця конкурсу "Євробачення" звернулася до своїх шанувальників і дала їм кілька дієвих порад.

Як відомо, осінь – пора року, коли люди найбільше схильні до депресивних думок і смутку. Яскрава і вічно усміхнена Злата Огневич поділилася п’ятьма правилами, які дозволяють їй вийти з посмішкою з будь-якої ситуації.

Перше, що варто зробити, за порадою української співачки і політика – піти на шопінг

Навіть психологами доведено, що покупка нових речей для себе сприяє виробленню гормонів щастя і відганяє похмурі думки.

Другий секрет від Злати – похід до косметолога. Б’юті-процедури – ще одна можливість відволіктися від рутини і поганого настрою.

Також співачка радить своїм шанувальникам познайомитися з кимось, влаштувати собі чітміл (правда, не забути після цього відпрацювати всі калорії в спортзалі), і, звичайно ж, з’їздити в нове місце, де ніколи не були.

Нагадаємо, ця осінь вважається аномально теплою, адже навіть сьогодні ще в деяких регіонах України тримається літня погода – можна без проблем ходити в футболці і не замерзнути. А ось ті регіони, де пішли осінні дощі, вже змогли відчути справжній жовтень.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.