Напівголий Костюшкін похвалився шпагатом на пляжі: Волочковій до такого ще далеко

Всі звикли до того, що скандальна балерина Анастасія Волочкова може в будь-якому місці сісти на шпагат і викласти фото зі своєю професійною розтяжкою.

Але екс-соліст групи “Чай вдвоем ” вирішив перетягнути частину цієї слави на себе, і прямо на пляжі продемонстрував свої приголомшливі вміння ставати в цікаві пози і розтягуватися. Відео він виклав на своїй сторінці в Інстаграм.

В описі до відео він так і уточнив – приймає флешмоб по шпагату від Настусі Волочкової.

“Ойойой, бережіть дзвіночки. А взагалі оч круто, красавчик “, “Волочкова нервово курить “, “Боже мій! Невже такі чоловіки ще існують?! “, “Неїї, це ще не той шпагат) Волочкової треба скоріше запатентувати шпагат як частина особистого бренду) “, – пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Стас Костюшкін раніше входив до групи “Чай вдвоем “. Другим солістом там був Денис Клявер. Однак в 2012 році хлопці вирішили – тепер виступатимуть сольно. З чуток, причиною розпаду стала дружина Стаса, яка весь час користувалася його, що той – молодець і лідер, а Денис – другий номер.

Популярне

Схожі статті

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.