У ній тече турецька кров: Ані Лорак показала “східну” дочка від чоловіка-зрадника

У соціальній мережі Інстаграм Кароліна Куєк (вона ж Ані Лорак) показала свою чарівну дочку. Шанувальники відзначили - вона майже не схожа на маму. Всі основні риси передалися їй від тата з дуже потужним турецьким корінням.

Дочка Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу звуть Софія. Після зради батька і розлучення батьків вона поїхала в Росію разом з мамою. Зараз Соня ходить там в школу, займається творчістю і навіть знімається в кліпах своєї мами.

В цьому році у Ані Лорак вийшов кліп “Своей любимой”, в якому дебютувала її дочка Софія

Як говорила Лорак, Софія сама захотіла взяти участь в зйомках, а мама тільки підтримала цю ідею, щоб якось розвивати творчість дочки.

Маленька Соня відмінно ладнає зі своїм новим “татом ” – нареченим Ані Лорак Єгором Глєбовим. Він – екс-продюсер Тіматі, і досить відомий діяч “Блек Стар “. Також Єгор – колишній чоловік української співачки танення, у якій від Глібова залишився дитина.

Як Софія відреагувала на кільце у мами на пальці, і рада вона майбутньому появи братика чи сестрички, зоряна пара поки не афішує. Але, мабуть, вони вже готують дівчинку на роль старшої сестрички.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.