Леся Нікітюк зробила підтяжку брів і з рушником на голові показала результат

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк зробила підтяжку брів. Сьогодні вранці зірка повідомила про це в своєму Instagram.

Як активний користувач соціальних мереж, героїня нашої сьогоднішньої статті регулярно радує шанувальників новими фото і відео. Щоразу вони отримують великий відгук, що, втім, не дивно, адже за життям Лесі стежать 3,5 мільйона підписників.

Після кількох місяців інтенсивної роботи в улюблених українцями проектах, теледіва вирішила зробити паузу в кар’єрі. Цей час вона планує присвятити не тільки відпочинку, але і навчанню.

Леся Никитюк
Леся Нікітюк

Також перед Нікітюк постало питання про те, чим вона хоче займатися далі, при цьому фанати можуть бути спокійні — знаменитість любить свою роботу, кидати яку не збирається.

Леся Никитюк и Сергей Притула в «Хто зверху?»
Леся Нікітюк та Сергій Притула в «Хто зверху?»

Судячи з сьогоднішніх Insta-Stories ведучої, вона збирається на день народження до подруги і навіть запитує у користувачів мережі ради, що ж їй подарувати. В одній з цих же історій Леся приголомшила заявою про те, що в свої 32 роки вона вперше зважилася на пластичну хірургію:

«Добрий ранок. Зав’язала рушника, зробила тимчасову підтяжку брів», — з посмішкою на обличчі сказала зірка.

Звичайно, це черговий жарт від Нікітюк, до яких шанувальникам вже не звикати, адже саме завдяки такому почуттю гумору їй і вдалося завоювати народну любов.

Якщо говорити серйозно, то героїня статті колись хотіла зменшити собі зріст, проте нинішня медицина ще не доросла до такого прогресу. Цими думками вона поділилася в інтерв’ю для журналу Viva:

«Можуть зробити ніс, губи, вилиці, щоки, але не можуть зменшити зріст. Тому я змирилася, мені довелося полюбити себе такою, яка є».

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.