Алла Пугачова вп’яте стала бабусею: в сім’ї Примадонни святкують поповнення

Племінник Примадонни вітчизняної естради Владислав подарував співачці онучку, так що Алла Пугачова стала бабусею вже вп'яте.

Виявилося, крихітка народилася ще в серпні, однак весь цей час настільки радісну новину щасливі батьки тримали в секреті. Справа в тому, що дружина Влада Гузель три місяці пролежала в реанімації, що спровокувало передчасні пологи. Як люблячий чоловік і батько, він дуже переживав, але все обійшлося.

Племінник Алли Борисівни в якийсь момент життя страждав від алкогольної залежності. Це призвело до того, що артистка навіть забрала у нього сина Женю, оскільки вирішила, що в такому стані він не здатний подбати про дитину.

На щастя, Владиславу вдалося позбутися від шкідливої звички після того, як він зустрів свою нову любов — бухгалтера з Казані на ім’я Гузель.

Племянник Пугачевой Владислав на прогулке с маленькой дочкой
Племінник Пугачової Владислав на прогулянці з маленькою донькою

За словами близького оточення Примадонни, її онук Женя так і не контактує з батьком. Хлопчик вже не перший рік живе в будинку помічника і водія виконавиці Ігоря. Сама Алла забезпечує дитину всім необхідним — у нього своя кімната, багато іграшок, одягу, комп’ютер, він регулярно їздить на море, зайвим теж себе не відчуває.

Саме завдяки співачці у Жені з’явилося дитинство, якого могло б і не бути через алкоголізм тата.

Большая семья Аллы Пугачевой — внуки, дети, муж
Велика родина Алли Пугачової — онуки, діти, чоловік

Решту онуків зірці подарувала старша дочка Крістіна Орбакайте — Микиту Преснякова, Дені Байсарова і Клавдію Земцову. Також Пугачова разом з чоловіком Галкіним виховують семирічних двійнят Лізу і Гаррі.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.