Ольга Сумська зізналася, що ніколи не хотіла бути актрисою, але так склалося життя

Заслужена артистка України Ольга Сумська зізналася, що насправді ніколи не хотіла бути актрисою. Зірка з самого дитинства мріяла про професію дизайнера-модельєра.

Героїня нашої сьогоднішньої статті народилася в акторській родині Анни Іванівни та В’ячеслава Гнатовича Сумських, причому її старша сестра Наталя теж пішла по стопах батьків. Дівчата з самого дитинства були за лаштунками театральної сцени, тому здавалося, їх майбутнє визначено заздалегідь.

Втім, так і вийшло. У програмі «Сніданок з 1+1» Ольга розповіла, що стала актрисою, тому що так склалося життя, хоча її істинним бажанням було створювати одяг.

Ольга Сумская на «Завтраке с 1+1»
Ольга Сумська на «Сніданку з 1+1»

Нарешті в минулому році її мрія збулася — вона презентувала свою власну колекцію шовкових суконь в підлогу з квітковими принтами картин художниці Катерини Білокур. Сумська поєднала сучасний крій і національний орнамент, назвавши проект «RIDNA».

Презентація теж проходила в нетрадиційному форматі — знаменитість запросила гостей до музею, де вони могли подивитися не тільки на сукні, а й на творіння, якими актриса надихалася.

Ольга Сумская и ее младшая дочь Анна в платьях RIDNA
Ольга Сумська та її молодша дочка Анна в сукнях RIDNA

Зараз Ольга відшиває близько чотирьох-п’яти моделей на місяць. Найбільша радість для новоспеченого дизайнера — бачити щасливі очі замовниць, які приміряють на собі довгоочікувані наряди. До речі, їх вартість знаходиться в межах від 500 до 1000 доларів.

Ольга Сумская на презентации коллекции платьев со своими звездными подругами
Ольга Сумська на презентації колекції суконь зі своїми зірковими подругами

З огляду на те, що це швидше весняно-літня колекція, на зиму зірка готує блузи та кардигани «під чобітки», як сказала вона сама. Зовсім скоро шанувальниці актриси зможуть оновити гардероб по сезону.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.