Наталя Могилевська публічно зізналась у коханні одруженому чоловікові, з яким пустувала прямо на вулиці

Відома українська співачка Наталія Могилевська публічно зізналась у почуттях відомому одруженому чоловікові. Більш того, нікого не соромлячись, парочка пустувала прямо на вулиці.

Особисте життя героїні нашої сьогоднішньої статті — суцільна таємниця. З небагатьох відомих фактів варто відзначити її заміжжя за Дмитром Чалим, шлюб з яким протривав всього лише рік, і за Єгором Долініним.

З другим чоловіком артистка прожила 5 років. Обидва екс-чоловіка бізнесмени.

Наталья Могилевская с Дмитрием Чалым (слева) и с Егором Долиным (справа)
Наталя Могилевська з Дмитром Чалим (зліва) і з Єгором Долініним (справа)

Довгий час Наталя не давала приводів приписувати їй з ким-небудь роман. Все змінилося близько півроку тому, коли в інтерв’ю для YouTube-шоу «Слаva+» від радіо Люкс ФМ виконавиця зізналася, що закохана і щаслива.

Незабаром Могилевська вийшла в світ в компанії мільйонера Олега Рижова, що володіє київськими бутиками одягу. На цьому їх спільні появи на заходах не закінчилися, проте сама знаменитість стверджує, що вони просто хороші друзі і нічого більше. Але шанувальників не зупинити — в їх мріях пара вже готується до весілля.

Наталя Могилевська і Олег Рижов
Наталя Могилевська і Олег Рижов

З огляду на це, вчорашня публікація співачки в Instagram змусила багатьох засумніватися в реальності чуток. Справа в тому, що Наталя відкрито зізналася у любові до іншого, причому одруженого чоловіка — журналіста Дмитра Гордона.

Насправді ж причин переживати немає, адже вони дружать, а 21 жовтня він відзначив своє 53-річчя, з чим, власне, героїня статті його і вітала.

Дмитрий Гордон с женой Алесей Бацман, их дочерью и Натальей Могилевской
Дмитро Гордон з дружиною Олесею Бацман, їх дочкою і Наталею Могилевською

Так, Могилевська поділилася з підписниками давнім кліпом 2002 року на пісню «Зима (Плюшевый мишка)», в якому знялася якраз таки з Гордоном, зворушливо підписавши пост:

«Дякую тобі, Діма! Ця робота принесла задоволення цілому поколінню українців! З днем народження тебе, мій любий друже! Люблю тебе і радію твоїм успіхам! Ти номер один блогер в країні і кращий інтерв’юер, а крім цього — прекрасний друг і людина, на яку завжди можна покластися! Цілую тебе!».

У коментарях багато користувачів мережі подякували Наталі за ностальгічні емоції, висловивши захоплення і піснею, і кліпом улюбленої співачки.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.