Оля Полякова в обнімку з колодою плаче через скасування концертів: “Скільки ще світ буде закритий? “

Відома співачка і королева ночі Оля Полякова недавно вляпалася в великий скандал через проведення концерту без карантинних заходів.

На її творчий колектив навіть склали постанову й виписали штраф за недотримання закону. Тепер співачка змушена заплатити мінімум 17 тис грн. Після цього випадку Полякова вирішила відмовитися від концерту і полетіла відпочивати. Фото з відпочинку, де вона обнялась з пальмою, вже є у неї в Інстаграм. А підпис не дуже райдужна.

Оля Полякова прогнозує скасування карантинних заходів у 2022 році – і це тільки якщо все буде добре

Оля Полякова поскаржилася на карантин - скільки ще це терпіти?
Оля Полякова поскаржилася на карантин – скільки ще це терпіти?

“Коротше, нас туди не скоро випустять! Напишіть кому, як і мені, не вдалося на море вирватися, в цьому році? Як думаєте, скільки ще світ буде закритий ???? Хочете прогноз від мене? До 22го року “, – пише обурена королева ночі Полякова (орфографія автора передана без зміни).

Нагадаємо, 22 жовтня в Міністерстві охорони здоров’я України відзвітували о 7-й 035 хворих за добу. Таким чином, в Україні підхопили Ковід за весь час епідемії майже 333 тисячі людей.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.