Легендарна 86-річна Софі Лорен повертається на екрани після 11 років паузи: отримала роль мрії

Відома в усьому світі італійська актриса Софі Лорен повертається на екрани після довгої кінопаузи. Вже названа дата виходу нового фільму з нею в головній ролі.

Останньою роботою героїні нашої сьогоднішньої статті була біографічна стрічка «Мій будинок повний дзеркал», де вона зіграла власну матір. З тих самих пір Софі не з’являлася в кіно.

Зірка не планувала робити перерву в кар’єрі — просто їй не траплялися цікаві сценарії, але це нарешті змінилося.

Софи Лорен
Софі Лорен

Володарка двох премій «Оскар» втілить образ немолодої єврейки Рози, яка пережила Голокост, а компанію їй складе 12-річний вуличний крадій і сирота Мохаммед (Момо), що потрапив у її притулок. Це буде екранізація однойменного роману французького письменника Ромена Гарі під назвою «Все життя попереду».

Сюжет фільму безумовно зачепить багатьох, адже між її героями, на перший погляд, прірва — раса, релігія, культура, покоління, однак вони стануть друзями.

Кадр из фильма «Вся жизнь впереди»
Кадр з фільму «Все життя попереду»

Незважаючи на те що режисерське крісло зайняв син Лорен Едоардо Понті, на зйомки актриса погодилася зовсім не з цієї причині.

«Я завжди була великою прихильницею книги. Коли син запропонував мені цю роль, збулася моя мрія. Я відразу ж вчепилася за цю можливість. Мені сподобалося зображати мадам Розу. Вона жорстка, тендітна, вона виживає, як уміє. Багато в чому вона нагадує мені мою матір», — розповіла Софі в інтерв’ю для Deadline.

Кіно вийде вже 13 листопада на стрімінговой платформі Netflix, а ось його перший трейлер:

Популярне

Схожі статті

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!