Максим Галкін почав говорити про могилу для Алли Пугачової – «Буде сімейний склеп з особливим дизайном»

Дружина у гумориста Максима Галкіна немолода, і з кожним днем вона все старіє, тому він для себе вирішив - саме час подбати над "зручними" місцями. І купив коханій землю на кладовищі.

Придбав ділянку для коханої він на Новодівичому кладовищі. Тільки там буде місце не тільки для Алли. Максим поділився секретом – зараз він співпрацює з проектантами, які розробляють макет сімейного склепу.

Алла подарованому місцю на кладовищі зовсім не засмутилася – навпаки, сама хотіла купити

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Однак її переваги розійшлися з тим, що купив чоловік на Новодівичому кладовищі. Примадонна хотіла б бути похована поруч з братом.

Алла Борисівна Пугачова не приховує, що вже почала замислюватися «над вічним». Але уточнює – звичайно, хотіла б закотити великий крутий концерт на свій восьмидесятих ювілей.

Максим, який молодший за коханої дружини на кілька десятків років, теж планує облаштувати собі місце на кладовищі поряд з дружиною.

Відзначимо, зараз Алла і Максим живуть разом в селі Грязі. Там у них шикарний особняк. Також вони виховують двох дітей – Гаррі і Лізу Галкін. Більше про їх чарівних двійнята дивіться в нашому відео на Ютуб-каналі.

Популярне

Схожі статті

Де зараз колись популярна Надія Мейхер: тиняється Європою та робить спробу продавати речі власного бренду

Надія Мейхер, колись відома своїми музичними досягненнями, в останні роки змінила вектор особистої активності. Звісно, ця зміна кар'єрного шляху не залишилася непоміченою громадськістю.

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.