(ВІДЕО) Розлучення Алли Пугачової і Максима Галкіна: правда чи сценічна вигадка?

Пару Пугачової і Галкіна, напевно, розводили на російському телебаченні найчастіше.

З незрозумілої причини шанувальникам (або Хейтер) хочеться, щоб нестандартний союз скоріше розпався. Але Алла і Максим звикли не звертати увагу на такі чутки, а недавно навіть показали мову всім пліткарям. Більше про їх незвичайної парі і можливе розлучення дивіться в нашому спеціальному відео на каналі “Одна хвилина “.

Не забудьте підписатися на канал “Одна хвилина “, адже там ще багато цікавих відео та ваших улюблених героїв.

У максима часто запитують чому він не знайде собі дружину молодше. Він завжди відповідає одне і те ж – як на свій вік Алла Борисівна виглядає дуже молодо і стильно, а ще – у них є особливий духовний зв’язок, яка дозволяє жити, не лаятися і спільно виховувати дітей. Крім того, вони розуміють один одного і вміють домовитися у всіх спірних ситуаціях. На думку Максима Галкіна, це і є запорукою їх успішних взаємин.

До слова, зараз вони виховують двійнят – Лізу і Гаррі. Їх народила зоряного сімейства сурогатна мати. Хто вона? Дивіться в нашому відео!

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.