Алла Пугачова заявила про повернення на сцену і анонсувала грандіозний концерт: «Якщо сама не зможу співати, нехай співає зал»

Легенда естради Алла Пугачова, яка закінчила свою музичну кар'єру більше 10 років тому, анонсувала грандіозний концерт.

У фан-акаунті Примадонни російської естради Алли Пугачової з’явилася відео, на якому Пугачова в ефірі Першого каналу обіцяє влаштувати грандіозний концерт. За словами Примадонни, вона влаштує концерт для своїх шанувальників з нагоди свого 80-річчя (через 9 років). «Якщо сама не зможу співати, нехай співає зал. Мені головне бути в формі, щоб стояти, хоча я і лежачи зможу і сидячи », – іронічно сказала Алла Борисівна. Ведучий «зловив на слові» Пугачову і висловив надію, що легендарна співачка стримає свою обіцянку.

«Давайте зустрінемося в 80 років, у нас є класна тема для зустрічі», – додала Примадонна.

Шанувальники Алли Борисівни, схоже, готові чекати її концерту, навіть якщо це буде через 9 років. Про це вони написали в коментарях: «Будемо чекати Наша королева», «Наша улюблена і неповторна! Доживемо і побачимо »,« Дай Бог ваші слова збудуться !! »,« Дякую. Буду чекати вашого концерту. Готова співати завжди ваші пісні ».

Нагадаємо, Алла Пугачова оголосила про завершення кар’єри в 2009 році, в жовтні того року вона дала свій останній концерт. Однак рік тому на честь свого 70-річчя співачка вирішила порадувати своїх шанувальників і дала ювілейний концерт у Державному Кремлівському палаці.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.