47-річна Наташа Корольова після скандалу зі зрадою оголилася на камеру і показала, що не гірше коханок Тарзана

47-річна Наташа Корольова опублікувала сміливе фото і викликала бурхливу реакцію в Мережі.

Уже минуло більше місяця з того часу, як на всю Україну і Росію прогримів скандал про зради Тарзана Наташі Корольовій з молодою коханкою. За цей період часу було багато – і публічні виступи сторін, цілі передачі присвячені Тарзану і його коханкам і навіть велике інтерв’ю, яке дала Королева разом зі своїм чоловіком Ксенії Собчак.

Скандал зі зрадою вже почав вщухати і Наташа Корольова змогла повернутися до нормального життя: випускати пісні, виступати і звичайно ж активно вести соціальні мережі. Так, сьогодні, 30 жовтня, Корольова поділилася знімком, на якому позує в чорному боді з глибоким декольте, шкіряному піджаку і блискучих чоботях.

Варто відзначити, що фото вийшло по-справжньому ефектним. Ось тільки підписники Корольової замість захоплених коментарів накинулися на неї із звинуваченнями в надмірному фотошопі. «Так, фотошоп робить чудеса», «Знову відретушована псевозовнішність.. Навіщо?», «Ну дааа попрацювали над фоткою.», «Відмінний Фотошоп», – прокоментували підписники.

Реакція фоловерів не дивна, адже в недавньому інтерв’ю Ксенії Собчак публіка побачила, як насправді виглядає Корольова:

Наташа Корольова в програмі Ксенії Собчак

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.