Найбагатші знаки зодіаку: хто народився під зіркою фінансового благополуччя

Астрологи проаналізували шанси на фінансове благополуччя та виявили три найбагатші знаки зодіаку. Представники яких знаків зодіаку найчастіше здобувають гарний фінансовий стан, дізнаємося за хвилину.

Зі ста найбагатших людей на планеті на думку Forbes цілих 14 відсотків припадає на Лева. На другому місці – Близнюки та Водолії з результатом в 11 відсотків. 10 відсотків із ста найбагатших людей за Овнами та Терезами. Крім цих знаків, астрологи виділяють ще Риб та Тельців. Вони тримають ніс за вітром, часто ініціативні та сміливі, що допомагає займати найнесподіваніші, але прибуткові ніші у бізнесі. Так зване чуття допомагає не розслаблятися, а вроджений трудоголізм не зупиняє перед перешкодами. Раки найрідше зустрічаються серед “золотої сотні” – всього дві-три особи зі ста. Але знаючи властиву запасливість цих знаків, можливо, вони просто не хочуть показувати свої скарби. Які риси допомагають представникам усіх знаків досягти бажаного фінансового благополуччя?

Хто зі знаків зодіаку найчастіше стає мільйонером

Овни – амбітність, невміння довго сидіти одному місці, бурхливий характер.
Тельці – економні, люблять стабільність, впевненість у завтрашньому дні, що змушує досягати цілей.
Близнюки – володіють творчим розумом, енергійні та непередбачувані, люблять виділятися на роботі.
Раки – схильні до накопичення грошей, що робить їх упевненими у завтрашньому дні, вони працюють лише там, де 100 відсотків буде позитивний результат.
Леви – амбітний знак, люблять похвалитися, працюють самі, цілеспрямовані.
Діви – працьовиті, часто багатство приходить не відразу, а згодом, швидке кар’єрне зростання.
Терези – люблять працювати в компанії, виділяються за рахунок розуму і гнучкості поглядів, багатіють за рахунок популярності.
Скорпіони – типові бізнесмени, які мають добре розвинену “фінансову жилку”, яка підказує, де зарито скарб.
Стрільці – фортуна посміхається цьому знаку, але він займається лише тим, що справді до душі, у цьому й криється секрет успіху.
Козероги – більше прагнуть влади, а гроші як само собою належне, часто бувають керівниками, мають впливом геть інших людей.
Водолії – підкоряються власним правилам, багатство може прийти через реалізацію нетривіальних ідей, сміливі та впевнені у собі.
Риби – багатіють із творчої сфери, серед Риб чимало екстрасенсів, люблять допомагати людям.