Як назвати дівчинку у 2024 році: 11 гарних імен з сильною енергетикою, які принесуть удачу і щасливу долю

Як назвати дівчинку у 2024 році мають обирати батьки, але пам'ятайте, що це рішення вплине на долю дитини. Астролог Аліна Кузімович допоможе визначитися, яке ім'я вибрати дівчинці, народженій у 2024.

Те, що кожна людина чує найчастіше – своє ім’я. Саме тому воно не повинно викликати негативу. Щоб не прогадати, батьки мають виважено поставитися до цього питання. Як назвати дівчинку у 2024 році розповідає наша експертка Аліна Кузімович.

Астролог Аліна Кузімович розповіла, як назвати дівчинку у 2024 році

Імена для дівчаток у 2024 році, які принесуть удачу

У новорічну ніч Місяць перебуватиме у Леві, у накшатрі Магха. Якщо сприймати початок Нового року як народження нового життя, це означає, що вплив цієї накшатри буде дуже сильним.

Накшатра це місячна стоянка, сузір’я. Їх існує 27. Магха – могутня, велика. Вона відповідає за людей, які займають високе становище та поважають традиції. Цією накшатрою управляє тіньова планета Кету. Кету пов’язана з минулим, тому простежується кармічність, причинно-наслідковий зв’язок, минулі вчинки.

Як назвати дівчинку у 2024 році: імена, які принесуть удачу і щасливу долю

Завдяки накшатрам можна підбирати ім’я людині, тому що за кожну накшатру відповідають певні склади. Магха це – Ма, Мі, Му, Ме. Тому можна вважати, що сприятливі імена у 2024 році для дівчаток це ті, що починаються на ці склади. Це: Магдалина, Мадіна, Майя, Маргарита, Міла, Мілана, Мирослава, Мілена, Мира (Міра). До речі, Мира звучить як мир, мир у всьому світі. Дуже символічно. Це бажання майже всіх людей землі. А також: Меліса, Меланія.

Найкраще підбирати ім’я дитині в залежності від положення Місяця в накшатрі на момент народження. Все ж таки індивідуальний підхід у цьому питанні важливіший. Але якщо дівчинка народиться 31 грудня або 1 січня до 5 ранку, їй ідеально підійдуть імена, перераховані вище.

Як назвати дівчинку у 2024 році: імена, які принесуть удачу і щасливу долю

Наше ім’я несе певну вібрацію та впливає на нашу долю. Ім’я супроводжує нас все наше життя до останнього дня. Воно має бути гарним. Тож не нехтуйте порадами, як правильно назвати дівчинку у 2024 році.