Вчинки дідів та долі онуків: як сіра карма “поганців” впливає на дітей – три історії, які мружать очі

Історія знає чимало випадків, коли вчинки предків залишають довготривалий відбиток на долях їхніх нащадків. Карма, як невидима сила, здатна впливати на життя майбутніх поколінь.

Розглянемо три історії, які демонструють, як гріхи дідів можуть відгукнутися у долях онуків.

Вчинки батька султана Сулеймана і доля Джихангіра

Батько Сулеймана, султан Селім I, був жорстоким правителем, відомим своїми кровопролитними війнами та безжалісними рішеннями. За для того, щоб отримати престол, вбив не тільки свого батька, але й рідних та двоюрідних братів, племінників віком від 5 років. У стосунках віддавав перевагу хлопчикам-кастратам, яких у нього був цілий гарем.

Принц Джихангір, син Сулеймана, народився з фізичними вадами, що стало важким випробуванням для всієї родини. Існує думка, що це було своєрідне прокляття, спадщина від діда, яка знайшла своє відображення в долі невинного онука.

Прокляття роду Кеннеді

Родина Кеннеді – одна з найвідоміших та найвпливовіших родин в історії США. Проте їхня історія також оповита численними трагедіями, які багато хто пов’язує з так званим “прокляттям Кеннеді”. Джозеф П. Кеннеді, патріарх родини, був відомий своєю безкомпромісністю та жорсткістю у справах, що іноді межувало з аморальністю. За часів гітлеризму він був ярим антисемітом.  Його вчинки та методи досягнення влади залишили свій відбиток на долях його дітей та онуків.

Від вбивств президента Джона Ф. Кеннеді та сенатора Роберта Кеннеді до численних трагічних випадків з онуками (потонули, загинули в катастрофі, стали наркоманами) – усі ці події змушують замислитися про можливий кармічний зв’язок.

Кармічні історії. Джихангір та покоління клану Кеннеді. Скриншот фото з Мережі

Сучасна історія

Зараз в мережі можна також знайти багато прикладів карми, яку надають читачі.

Так один з них описує події та людей свого села. Місцевий дід мольфар вирішив використати свою магію, щоб знищити сусідів, з якими ворогував. Ті, своєю чергою, прокляли його та 7 наступних його поколінь. Все село надалі було свідком трагедій його нащадків. Ніхто з них не знайшов ні спокою, ні гармонії у житті.

Популярне

Схожі статті

“То коханці чи просто колеги?”: чи був роман в Олі Цибульської з Дзідзьо, а в Могилевської з Владом Ямою

Були часи, коли Цибульська з Дзідзьо частенько співали разом, а Наталія Могилевська виходила з Владом Ямою на паркет. Але й досі немає ясності в питанні – зірки лише співпрацювали чи мали стосунки.

“Троянди не лише для краси, але й для насолоди”: готую варення з пелюсток. Гості куштують і нахвалюють

Трояндами можна не лише милуватися, але й зварити з них варення. Звісно, якщо вони чайні. Такі солодощі підійдуть не лише для домашніх посиденьок. Їх не соромно й гостям подати.

“Заміжня, та весь час одна”: Дар’я Легейда 3 роки заміжня, але з чоловіком Дмитром Совою майже не жили разом

Дар'я Легейда у серпні відзначатиме 3-річчя подружнього життя. Але що це таке насправді, акторка поки що не усвідомила, оскільки по суті з чоловіком поряд увесь цей час майже не була.