Кулінарний гороскоп на 2024 для всіх знаків Зодіаку: які страви треба їсти, щоб бути успішними в Новому році

Кулінарний гороскоп на 2024 рік починається з магічної новорічної ночі. Щоб Новий рік приніс удачу, попіклуйтесь про те, щоб на святковому столі були страви, які підходять вам по знаку Зодіаку.

Новий рік треба зустрічати в хорошому настрої, і мова йде не лише про ніч з 31 грудня на 1 січня, а й про 12 днів після Нового року. Адже вони відповідають за всі 12 місяців року та 12 сфер нашого життя, які є в натальній карті кожної людини. Класний настрій подарують смачні та улюблені страви. Таким чином закривається базова потреба і виділяються гормони щастя. Наша експертка, астролог Аліна Кузімович, розповіла, що треба приготувати на Новий рік 2024 кожному знаку Зодіаку.

Кулінарний гороскоп на 2024 для всіх знаків Зодіаку від астролога Аліни Кузімович

У кожного знаку свої смаки та потреби. Усі вони поділяються на чотири стихії: вогонь, земля, повітря, вода. Знаки Вогню – Овен, Лев, Стрілець, часто обирають м’ясні продукти та овочі. Знаки Води – Рак, Скорпіон, Риби, люблять рибу та морепродукти. Знаки Повітря – Близнюки, Терези, Водолії, люблять легку їжу. Знаки Землі – Телець, Діва, Козеріг, люблять злакові та бобові. Це все узагальнено. У будь-якому випадку кожна людина індивідуальна і неповторна, як і її натальна карта.

Кулінарний гороскоп на 2024 рік для Овнів

Овни дуже активні, можуть їсти все, мають добре травлення. На новорічному столі їх порадує м’ясо, особливо якщо вони приготують його самостійно на вогні.

Кулінарний гороскоп на 2024 рік для Тельців

Тельці – це гурмани. Дуже люблять солодощі. Цим знаком керує Венера – планета насолод. Тому на новорічному столі у них має обов’язково стояти ароматний панетоне.

Кулінарний гороскоп на 2024 рік для Близнюків

Близнюкам обов’язково треба спробувати щось нове, різноманітне та бажано не одне. Їм треба багато зелені на новорічному столі. Це символ Меркурія.

Кулінарний гороскоп на 2024 для всіх знаків Зодіаку

Кулінарний гороскоп на 2024 рік для Раків

Рак – це місячний знак. Важливо, щоб на святковому столі були молочні продукти. Підійде сирна нарізка до келиха якісного вина.

Кулінарний гороскоп на 2024 рік для Левів

Лев – царський знак. Страви повинні бути дорогі та розкішні. Подача має бути королівською.

Кулінарний гороскоп на 2024 рік для Дів

Дівам потрібні корисні продукти, прості, нескладні. Для Дів важлива чистота та якість.

Смачні салати на Новий рік 2024

Кулінарний гороскоп на 2024 рік для Терезів

Терези цінують красу у всьому, і в їжі в тому числі. Естетична подача та творчий підхід подарує їм чудовий настрій та відповідно удачу на 2024 рік.

Кулінарний гороскоп на 2024 рік для Скорпіонів

Скорпіони люблять загадку. Нехай страва буде з родзинкою та приховує в собі якусь таємницю чи історію.

Кулінарний гороскоп на 2024 рік для Стрільців

Стрільці дуже оптимістичні. Для них більш важлива компанія та атмосфера.

Кулінарний гороскоп на 2024 для всіх знаків Зодіаку

Кулінарний гороскоп на 2024 рік для Козерогів

Козероги оцінять старовинний рецепт, який передавався з покоління до покоління.

Кулінарний гороскоп на 2024 рік для Водоліїв

А Водолії будуть у захваті від нововведень і чогось нестандартного.

Кулінарний гороскоп на 2024 рік для Риб

Риби люблять отримувати насолоду. І від їжі, зокрема. Їм теж важливо, щоб усе було дуже гарно, саме так, як у їхніх мріях.

М’ясо на Новий рік 2024

Оскільки 2024 – це рік Сатурна з ведичної нумерології, цифра 8, на святковому столі повинні бути продукти, за які відповідає Сатурн. А це сині та темні продукти: сливи (або чорнослив), баклажани, чорниця, чорний кунжут. Сатурн – аскет, він любить обмеження у всьому. Тому у всіх знаків Зодіаку не повинно бути занадто багато їжі на святковому столі. Помірність у всьому допоможе зробити рік вдалим.