З манікюром першої леді Зеленської: Тіна Кароль, Ані Лорак і Настя Каменських фарбують нігті у прозорий

Представники шоубізнесу вміють зацікавити шанувальників не лише творчістю, а і своїми модними вподобаннями. Що стосується манікюру, то не всі знаменитостям подобаються яскраві дизайни

Вже ні для кого не секрет, що тренди формуються на основі віянь різних сфер людського життя. На те, що буде модним у наступному сезоні, впливає навіть економіка – хоча спершу може здаватись, як пов’язані фінанси й модні подіуми. Хай там як, відомі українки також мають вплив на формування тих чи інших трендів. Так, наприклад, перша леді України свого часу надихнула багатьох представниць українського шоубізнесу на класичний манікюр.

Олена Зеленська майже ніколи не з’являється на заходах із покритою нігтьовою пластиною. Натомість перша леді воліє робити класичний обрізний манікюр та покривати нігті прозорим лаком. Такий варіант виглядає просто, але водночас жіночно. Правильно підібрана форма пластини у поєднанні з відсутністю кольору робить руки ніжними та витонченими.

Олена Зеленська надає перевагу прозорому покриттю нігтів
Олена Зеленська надає перевагу прозорому покриттю нігтів

Наслідують приклад першої леді й відомі українські зірки – Тіна Кароль та Настя Каменських. Поп-діва українського шоубізнесу також рідко показується з яскравими та різнобарвними нігтями. Тіна Кароль надає перевагу спокійному та акуратному манікюру. Втім, для співачки найголовніше – відсутність будь-яких неакуратностей, адже її нігті завжди виглядають ідеально.

Тіна Кароль також не любить носити кольорове покриття на нігтях
Тіна Кароль також не любить носити кольорове покриття на нігтях

Настя Каменських, на відміну від своїх колег, час від часу таки наносить на свої нігті кольоровий лак. Так, наприклад, брюнетка полюбляє темні дизайни. Разом з тим, найчастіше знаменитість таки виходить у світ із прозорим лаком і акуратно підстриженими нігтиками.

Який манікюр носить Настя Каменських
Який манікюр носить Настя Каменських
Ані Лорак також рідко покриває нігті кольоровим лаком
Ані Лорак також рідко покриває нігті кольоровим лаком

Ані Лорак, як і Каменських, іноді наносить кольоровий лак на свої нігті, втім також залишається прихильницею натуральності. Найчастіше зірку можна побачити саме із класичним манікюром.

Популярне

Схожі статті

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.