Неллі Уварова 15 років потому: як змінилися герої серіалу «Не родись вродливою»

Історія дивно розумною дівчини, яка не була нагороджена красою свого часу вразила серця багатьох телеглядачів.

Серіал «Не родись вродливою» вперше вийшов на екрани в 2005 році і відразу став успішним. Глядачі з нетерпінням чекали перевтілення головної героїні і розв’язки любовної історії. Як же склалася доля акторів після проекту, і як вони зараз виглядають?

Неллі Уварова (Катя Пушкарьова)

Неллі Уварова

Роль в серіалі принесла Неллі Уваровій величезну популярність, хоч і зробила її заручницею однієї ролі. Образ страшненькою секретарки закріпився за дівчиною і її досі часто називають Пушкарьовою, незважаючи на те, що Уварова знялася ще далеко не в одному фільмі. Зараз артистка грає в театрі і виховує 2 дітей, будучи в шлюбі з актором Олександром Гришина.

Григорій Антипенко (Андрій Жданов)

Григорій Антипенко

Роль Андрія Жданова стала для актора щасливим квитком. Після виходу серіалу Григорію надходило багато пропозицій від кінорежисерів. Під час зйомок в серіалі «Не родись вродливою» в Антипенка зав’язалися стосунки з Юлією Такшиною, яка зіграла роль Вікторії Клочкової. У них є 2 спільних дітей, але артисти не живуть разом. Зараз Григорій знімається в кіно, грає в театрі і активно займається скелелазінням.

Юлія Такшина (Віка Клочкова)

Юлія Такшина

Для Юлії Такшиної роль в серіалі стала дебютом, де вона зіграла абсолютно протилежного собі персонажа. Після проекту кар’єра актриси значно пішла вгору. Зараз Юлія активно знімається в серіалах і виховує 2 синів від актора Григорія Антипенка.

Артем Семакін (Микола Зорькін)

Артем Семакін

Роль в серіалі «Не родись вродливою» не тільки зробили Семакіна популярним, але і змінила його життя. На знімальному майданчику актор познайомився з Марією Машковою, яка зіграла роль Маші Тропінкіної, заради якої покинув свою першу дружину. Шлюб з Машковою проіснував всього 4 роки. Зараз Артем продовжує зніматися у фільмах і серіалах. За 15 років актор дуже змінився: впізнати в брутальному, бородатому чоловіку ботаніка Зорькіна просто неможливо.