Філіп Кіркоров показав, як він з дітьми відпочиває в Туреччині і бовтається на атракціонах. Аж заздрість бере

Хто ще не встиг відпочити цього літа, намагаються зловити останні спекотні дні. Філіп Кіркоров вирішив звозити дітей на південні моря, а в Інстаграмі поділився, як розважається - ну зовсім, як дитина, їй-Богу!

Після праці над випуском спільного кліпу з Давою Манукяном, Філіп Кіркоров вирішив конкретно відпочити. А так як півсвіту закрито на карантин, то з доступних Туреччини і Єгипту він вибрав турецький Бодрум.

Кіркоров в аеропорту Бодрума
Кіркоров в аеропорту Бодрума

І вірно. А то відпочиваючі на єгипетських пляжах дуже незадоволені карантинними умовами, плюс, є ймовірність застрягти там через обмеження в роботі аеропортів, які змінюються щодня.

Ось так тепер в турецьких аеропортах беруть аналіз на Ковід. Плюс – дорога до місця відпочинку.

Потім – відпочинок в номері. Шанувальники захоплюються постаттю зірки.

Кіркоров на кушетці в Туреччині
Кіркоров на кушетці в Туреччині

Сам на відпочинку дуріє як може. Якщо чесно, то аж завидно! Мало хто в його віці може так безпосередньо розважатися як дитина.

А ось свіжачок сьогоднішнього дня:

 

Популярне

Схожі статті

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?