Ірина Білик з чоловіком зворушливо привітали сина Табриза з його першим ювілеєм – малюку виповнилося 5 років

У відомої української співачки Ірини Білик підростає юний джентельмен - хлопчик вчора святкував свій п'ятий день народження.

Зоряна мама влаштувала синові справжнє торжество. Знімками зі вчорашнього бенкету вона поділилася в своєму профілі в Інстаграмі, а ще додала до посту кілька зворушливих рядків з привітаннями синові.

Маленького Табриза @tabrizakhmadov вітаємо всі з Днем Рожденія🎂
Щастя тобі наш прекрасний малиш👦🏻

Хлопчик з незвичним ім’ям Тарбріз народився в грудні 2015 року – щільні робочі графіки і вік завадили виконавиці виносити малюка самій, але тут їй і чоловікові допомогла сурогатна мати.

поз
Вітання Тебрізу

Його батьком є ще один представник шоу-бізнесу, досить відомий в Росії фотограф і стиліст Аслан Ахмадов. Роман Білік з чоловіком закрутився ще на початку 2010-тих, а в 2013 році вони одружилися. Але подружжя не живе разом (у них так званий «гостьовий шлюб»), адже вся робота Ахмадова зараз в Росії – він займається самими популярними телепроектами, наприклад, «Голосом».

Ірина
Ірина Білик і її туж Аслан Ахмадов

Через це з рідним сином батько бачиться не дуже часто і хлопчик постійно по ньому нудьгує. Проте, пара підтримує контакт через дистанційну зв’язок.

Табриз Ахмадов
Табриз Ахмадов
Табриз с отцом
Табриз з батьком

Крім Тарбріза, у Білик ще є старший син Гліб – він не залишився в стороні від першого ювілею молодшого брата, так що приїхав до рідної домівки разом зі своєю нареченою Алісою. Хлопець подарував братику безліч іграшок і великий смачний торт.

Торт від Глева і Аліси маленькому братику
Торт від Глева і Аліси маленькому братику

У коментарях до публікації можна знайти привітання від підписчиків співачки – вони радіють святу разом з мамою іменинника і бажають йому щасливого дитинства. З огляду на, наскільки Ірина любить і балує свого сина, воно йому забезпечено.

Іменинний торт синові Ірини Білик
Іменинний торт синові Ірини Білик

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.