Нареченого Ані Лорак Єгора Гліба застукали з молодою блондинкою в ресторані: не краще Мурата

Ані Лорак трохи більше року розлучилася з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу і вже у всю крутить роман з молодшим на 14 років продюсером Єгором Глібом.

Після розлучення Кароліна всю свою силу і енергію направила в музичну кар’єру. Співачка почала записувати хіт за хітом, знімати вражаючі кліпи і виступати з грандіозними шоу. Хрест на своєму особистому житті Лорак теж ставити не збиралася. Не минуло й року після розлучення з Муратом, як стало відомо, що Кароліна закрутила роман з молодшим на 14 років саунд-продюсером Єгором Глібом, до слова, колишнім чоловіком і батьком дитини української співачки TAYANNA. Подейкують, що пара збирається одружитися. Більш того, в Мережі ходить інформація, що Ані Лорак ймовірно вагітна. Сама Кароліна ці чутки поки не коментує, хоча і спростовувати не поспішає.

Ані Лорак з новим коханцем Єгором Глібом

Варто відзначити, що Ані Лорак дуже активно веде свої соціальні мережі і регулярно публікує нові фото. Втім, фанати можуть спостерігати за життям улюбленої співачки не тільки на її офіційній сторінці, а й на кількох десятках фан-сторінок. Так, нещодавно на одному з фан-акаунтів Лорак з’явилися кадри, мабуть, зі зйомок новорічних “вогників “. На фото Лорак була в бежевій сукні з довгим шлейфом і дуже відкритим верхом, з повністю оголеною спиною. Крім того, спідниця наряду була з дуже величезним розрізом, який відкривав ногу співачки, демонструючи підтягнуту форму.

Шанувальники були в захваті від образу співачки і засипали її компліментами в коментарях. «Така приголомшлива, карколомна просто немає слів», «Ух яка лялечка красуня», «Найулюбленіший образ! Обожнюю це плаття! »,« Мила ти приголомшлива », – відреагували на знімок користувачі Мережі.

Однак один коментар, можливо, змусить Лорак понервувати – про її молодому коханця, або навіть нареченого Єгора Гліба. «Єгорка там в Києві і в Москві запалює добре, бачили його з блондинкою молодою в ресторані, а тітка Лорак все молодиться», – написав підписник під ніком 11alla11555.

Невже Ані Лорак знову пережила зраду коханого чоловіка або це всього лише плітки заздрісників? Поки що залишається тільки здогадуватися.