Микола Басков привселюдно сказав про почуття до заміжньої Повалій: «З тобою стільки всього світлого пов’язано»

Натуральний блондин Росії Микола Басков привселюдно і ніжно звернувся до своєї подруги Таїсії Повалій, чим викликав справжній переполох в мережі.

Сьогодні, 10 грудня, народна артистка України святкує день народження — Таїсії виповнюється 56 років. Не можна не відзначити, що на нових фотографіях співачка виглядає куди молодше віку за паспортом.

Втім, зірка ніколи не заперечувала любові до уколів краси, які вона робить регулярно, щоб вікових зморшок було менше. Більш того, в одному зі своїх інтерв’ю Повалій зізнавалася, що одного разу обколола себе так сильно, що ледь не втратила голос. З тих пір знаменитість знає міру в прагненні до вічної молодості.

Таїсія Повалій

Одним із зіркових друзів, хто публічно привітав Таїсію з іменинами, став Микола Басков. Артист опублікував архівну фотографію, на якій він обійняв подругу і направив погляд в бік, а сама вона посміхається і дивиться у камеру.

Цю публікацію виконавець хіта «Шарманка» супроводив зворушливим підписом:

«Таєчка, з Днем народження! Яскраві хіти, теплі спогади, наші поїздки і посиденьки — з тобою стільки всього світлого пов’язано! Я бажаю тобі кохання, успіху, радості, добра! Здоров’я тобі і твоїм близьким! Будь абсолютно щаслива!».

Коментатори тут же почали вітати іменинницю і ділитися емоціями від знімка:

  • «Приголомшливо красива жінка і талановита співачка!»;
  • «Приєднуємося до цього шикарного привітання!»;
  • «Такий молодий тут Миколай»;
  • «Шикарна пара»;
  • «Так виглядаєте добре»;
  • «Молоді і красиві», — пишуть користувачі.

До слова, у Баскова і Повалій є спільний хіт під назвою «Отпусти меня», за часів виходу якого їх навіть підозрювали в романі. На той момент Таїсія була заміжня за своїм нинішнім чоловіком Ігорем Ліхутою, а Басков був одружений на Світлані Шпігель, вона ж народила йому єдиного сина Броніслава.

Ігор Ліхута та Таїсія Повалій

Папарацці навіть не застали жодного поцілунку передбачуваної парочки, проте, публіка була впевнена, що між ними спалахнули справжні романтичні почуття. Втім, потихеньку чутки про це вщухли, оскільки з часом творчі шляхи героїв нашої сьогоднішньої статті розійшлися.