Тіна Кароль показала трьох чоловіків, з якими розважається у вільний час: Дана Балана там немає

Відома українська співачка Тіна Кароль показала, в компанії кого розважається, поки Дана Балана не буває поруч.

Одна з найвідоміших і найпривабливіших неодружених України показала в Інстаграм-історіях, як проводить час разом з Олегом Скрипкою з “Воплі Відоплясова “, Олександром Пономарьовим та мегапопулярним Дзідзьо. Відео вона виклала напередодні, і в ньому Тіночка грайливо посміхалася – очевидно, їй дуже подобається така компанія.

Тіна засвітилася в компанії Дзідзьо, Скрипки та Пономарьова

Тіна Кароль, Дзідзьо, Олег Скрипка та Олександр Пономарьов
Тіна Кароль, Дзідзьо, Олег Скрипка та Олександр Пономарьов

Тіна Кароль, Дзідзьо, Олег Скрипка та Олександр Пономарьов – компанія артистів готує велику новорічний виступ

Як здогадалися шанувальники, мабуть, Тіна Кароль разом з іншими артистами знімає якийсь передноворічний шоу. Однак що саме задумали музиканти – невідомо. Зазвичай такі проекти тримають в таємниці до останнього моменту.

А знаючи творчий потенціал Кароль, вона напевно знайде чим здивувати публіку.

Нещодавно у Тіни Кароль відбулася одна дуже важлива подія – вона випустила цілу колекцію взуття. Це була її перша колекція такого плану. До цього кілька років тому вона представила авторські парфуми.

Артистка активно брала участь в процесі розробки всіх моделей, який тривав близько року. Так, в босоніжках вдалося втілилися відразу дві ідеї Тіни Кароль: зробити п’яту нестандартно низькою і підвісити на підошву прикраса. Тепер на підошві підвішений дорогий камінець Сваровськи. З огляду на розкіш і багатство таких босоніжок, не дивно, що і ціна на них вище, ніж на звичайні з магазину. У декількох кольорах співачка пропонує свою авторську взуття за 5 200 гривень.

Прийдуть вони в красивій подарунковій упаковці від Тіни Кароль. Девіз її нової колекції: “Сама собі свято! “.

Після того, як Тіна Кароль протягом 15 тижнів була ведучою проекту Танці з зірками, вона вирішила зайнятися власним брендом. Тому тепер до неї прикута ще більше уваги з боку ЗМІ і шанувальників.