Мазур, Полякова, Кароль та інші: Журнал VIVA розмістив топ-7 найкрасивіших жінок України на своїй обкладинці

Відомий журнал про зірок підвів свої підсумки року, що минає, і зробив нетипову для себе обкладинку останнього в цьому році номера.

Нетипову, тому що найчастіше особою номера стає якась одна відома особистість, а в грудні редакція вибрала сім представників світської хроніки України.

Юлія Саніна

Юлія Саніна в шоу “Ходять чутки” вперше заговорила про правдивість підрахунку голосів

Дівчина в цьому році дійшла до фіналу шоу “Танці з зірками “. Крім того, випустила чимало драйвових пісень від своєї групи The Hardkiss.

Алла Мазур

Алла Мазур

Телеведуча і особа новин на телеканалі 1 + 1 заявила, що перемогла рак. Вона підстриглася і пофарбувала волосся, щоб привернути увагу до тих, хто до сих пір страждає від цієї хвороби.

Оля Полякова

Оля Полякова стала обличчям журналу Теленеделя

Тут Полякова постала не в типовій для себе короткій спідниці, а з начосом і губами кольору марсала. Саме такий її образ став найбільше запам’ятався.

Крім того, в році, що минає Оля Полякова не раз боролася за права артистів, які постраждали від коронавируса і затяжного карантину.

Дарина Трегубова

Дарина Трегубова

Дарина Трегубова – українська актриса, телеведуча. В основному, грає епізодичні ролі якоїсь зухвалої дружини начальника або коханки. Також Дар’я знялася в кліпі російської групи «Ленінград» на пісню «Мить».

 

Ірина Білик

Ірина Білик

Українська співачка, композитор і поет-пісняр, телеведуча, Народна артистка України.

Alyona Alyona

Alyona Alyona

Гра в сніжки Алена Алена подужала себе і пішла брати участь в шоу “Танці з зірками “. Хоч перемоги і не домоглася, але показала всім – можливо все. Також вона пропагує бодіпозітів.

Катерина Кухар

Катерина Кухар за лаштунками Нового каналу

Прима-балерина і суддя шоу “Танці з зірками “. Кухар в цьому році відверто зізналася про те, як втратила свою першу дитину, і ледь не втратила чоловіка, коли не згодна була народжувати другу.