Павла Прилучного і Мирославу Карпович підозрюють у таємному весіллі: “молодята” не стали нічого заперечувати

Російські актори Павло Прилучний і Мирослава Карпович могли зіграти таємне весілля, на що натякає каблучка на безіменному пальці старшої "Татусевої доньки".

Рік тому Павло Прилучний і Агата Муценієце повідомили про розлучення, а незабаром після розірвання шлюбу зірку серіалу “Мажор” стали помічати в компанії Мирослави Карпович.

Павло Прилучний і Агата Муценієце

Якось коментувати свої стосунки пара відмовляється. Проте, зовсім недавно вони вперше вийшли в світ удвох, відвідавши вечірку на честь закінчення зйомок другого сезону серіалу “У клітці”. Весь вечір закохані сиділи за одним столиком і спілкувалися, а покинули торжество вони теж разом.

Тепер у публіки є новий привід для обговорень, адже на кадрах з новій фотосесії Мирослави легко помітити каблучку на безіменному пальці правої руки, вже дуже схожу на обручку. Звичайно, фанати тут же запідозрили, що Прилучний і Карпович встигли таємно одружитися.

Та сама каблучка на безіменному пальці правої руки Мирослави Карпович

Не можна не відзначити, що практично відразу ж після розлучення з Агатою Павло відправився у відпустку на Чорне море разом з їхніми спільними дітьми, Мією і Тимофієм, а також з Мирославою. Після спільного відпочинку в оточенні акторів заговорили про те, що вони з’їхалися, причому в будинку, де Прилучний раніше жив з Муценієце. З цієї причини пара незабаром переїхала.

З огляду на те, що в ЗМІ регулярно з’являються чутки про їхній роман, Павло неодноразово нарікав в соцмережах на те, що йому постійно ставлять запитання про особисте життя. Карпович же лише висміює подібні домисли, іронічно називаючи себе розлучницею.

Мирослава Карпович і Павло Прилучний грають в одних театральних постановках

Для кого з представників шоу-бізнесу минулий 2020 рік теж став роком розлучень і скандалів, дивіться нижче: