Гуморист Максим Галкін вперше показав свого дідуся

На честь Дня Перемоги 9 травня російський комік і актор Максим Галкін показав свого дідуся, який брав участь у Другій світовій війні.

Раритетні фотографії в чорно-білих тонах пародист опублікував у себе в соціальній мережі Інстаграм.

“У цей день завжди згадую діда Гришу, Григорія Робертовича Прагіна. Чи думав цей одеський хлопець на першому фото, що пройде таке життя, що такі випробування і перемоги чекають його попереду. Дід пройшов всю війну з першого до останнього дня, брав участь у Сталінградській битві, визволяв Одесу, Югославію, Угорщину. Коли я читаю його нагородні листи, я розумію, яку силу волі, відвагу і самовідданість треба було мати кожен день протягом майже чотирьох років “, – захоплюється Максим Галкін, згадуючи свого дідуся. І продовжує розповідати.

“Дід особисто разом зі своїми підлеглими виїжджав на поле бою ще до його закінчення, оглядав під мінометним вогнем противника підбиті і пошкоджені танки і витягав їх з поля бою для ремонту. І так в кожному танковому бою протягом всієї війни. В каруселі я поставив різні фото діда і один з його нагородних листів “, – ділиться Максим Галкін.

Максим Галкін показав свого дідуся
Максим Галкін показав свого дідуся
Максим Галкін показав свого дідуся

В описі артист привітав усіх зі святом дев’ятого травня.

Нагадаємо, Максим Галкін живе в підмосковному селі Грязь. Там у нього є величезний шестиповерховий особняк, в якому живе кохана дружина Алла Борисівна Пугачова, діти-двійнята Ліза і Гаррі, а також прислуга, яка допомагає доглядати за такою величезною територією. В гості нерідко приїжджає Крістіна Орбакайте зі своїм сімейством.