Премія YUNA-2021: Сердючка, Тіна Кароль, Юлія Саніна, Ірина Монатік і інші переможці

12 травня в київському палаці "Україна" відбулася церемонія нагородження престижною премією Юна. Всі артисти з нетерпінням чекали цього дня, і ось відомі імена переможців.

Премія “Юна” передбачає безліч номінацій, і вибір одного переможця в кожній номінації. Ось кого глядачі і судді вибрали в 2021 році.

Найкращою піснею на іншій мові визнана “Make It Rain Champagne ” Вєрки Сердючки. Кліп ви можете побачити нижче.

За кращий електронний хіт нагороду дали Bonfire – TVORCHI.

Кращою виконавицею 2021 року визнана реперша alyona alyona. Варто зазначити, що її історія дивує – звичайна вихователька з дитячого садка почала записувати і публікувати свої пісні, а тепер вона – кумир мільйонів підлітків, і знаменита на всю країну. А ще – вона не побоялася взяти участь в шоу “Танці з зірками “. Сьогодні творчість Олени Олени оцінили по достоїнству.

Кращий естрадний хіт – “За кайфу ” – Олег Кензов.

Кращою рок-групою року визнана група The HARDKISS. До слова, Юлія Саніна, лідер музичного гурту, також визнана кращою в номінації “Краща колаборація “. Там її відзначили за спільну пісню з Тіною Кароль.

Кліп можна подивитися нижче.

Кращим відеокліпом останнього року визнали роботу групи ТНМК – Історія України за п’ять хвилин.

Кращий виконавець – Монатік. А ось кращих менеджерів артистів було цілих два – Єгор Кір’янов – The HARDKISS та Ірина Монатік – MONATIK.

Також судді і глядачі виділили номінацію – краще концертне шоу. Тут нагороду також забрала Юлія Саніна, адже кращої визнали її акустичний концерт.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.