Людина, що йде по хмарах: що побачили пасажири літака і відобразили це на фото?

Пасажири літака побачили фігуру людини, який йшов по хмарах. Це їх здивувало. До того ж літак летів над рівнем Землі на висоті 10 тисяч метрів.

Бувають різні неймовірні історії, які бачать люди. Вони не можуть пояснити це, але вірять своїм очам.
Іноді, коли людина бачить щось неймовірне і потім розповідає іншому то, є велика ймовірність, що йому ніхто не повірить, настільки неординарний може бути розповідь.

Але ще більше вражає людей коли людині вдається зафіксувати на фото ця подія. Люди можуть сказати звичайно, що це фотошоп або вдала підробка. Так до цього часу йдуть суперечки чи існує лохнеське чудовисько. Чи є ця загадкова Нессі?

Хоч є безліч фотографій і підробок вже доведених, але легенда живе і періодично спливають нові фото і свідчення свідків. Вірити цьому чи ні вирішує кожен сам.

Ось і зараз пасажирами літака, який слідував за маршрутом Відень – Лондон був зображений цікавий факт. Вони побачили фігуру людини, який йшов по хмарах. Це їх здивувало. До того ж літак летів над рівнем Землі на висоті 10 тисяч метрів.

 "" Ніхто з пасажирів не міг зрозуміти яким чином ця людина там виявився чи це був якийсь оптичний обман. Але тоді який? Ніхто не міг пояснити та щось сказати зрозуміле. Все не розуміли що це.

Як людина може виявитися на такій висоті. І найголовніше він не просто стоячи, а йшов! Логічно це було незрозуміло. З таким люди зіткнулися вперше. Пілоти літака, які часто літали по цьому маршруту, також ніколи такого не бачили.

 "" Деякі люди думають, що можливо це невідома форма життя або щось Божественне.

Поки розгадки та конкретних припущень, які могли б пояснити це – немає.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.