До і після: фото старого будиночка для двох, переробленого для житла

За ці 100 з гаком днів в будинку пара перетворила це місце з темного, застарілого інтер'єру мисливського будиночка 1980-х років в яскраве, біле і тихе місце.

Весь цей час, проведене всередині, повернулося до того, щоб возитися з невеликими проєктами: наприклад, випікати буханець хліба або шити ковдру. Або, якщо ви схожі на Йі-Мей Траксес і її чоловіка Грея Рейнхарда, які вручну ремонтують цілу хатину.

“Я вперше натрапив на оголошення про продаж котеджу близько шести років тому на Airbnb і відразу ж був вражений неймовірними видами”, – говорить І-Мей. “Я ніколи не бачив нічого подібного. У підсумку ми зупинилися там на осінні вихідні з групою друзів і закохалися в це місце “. Два роки тому, коли пара (вона засновниця Bembien, лінії ремісничих тканих товарів, він технічний директор і партнер платформи краудфандінга) почала шукати будиночок.

Старий будинок

За ці 100 з гаком днів в будинку пара перетворила це місце з темного, застарілого інтер’єру мисливського будиночка 1980-х років в яскраве, біле і тихе – все це було зроблено ними двома.

Новий вид

Ми швидко увійшли в новий ритм дня: рано вставати, виконуємо свою денну роботу і працюємо над ремонтом до ранку. Вихідні були зарезервовані для більших і руйнівних проєктів, таких як чистка колод в основному житловому приміщенні або заливка бетонних стільниць. Озираючись назад, ми обидва надзвичайно вдячні за те, що у нас було щось подібне до ремонту будинку, щоб ми були зайняті та мотивовані в той час.

Очистили колоди
Зовсім інший вид

Кухня не завжди була відкритою і м’якою. “Моя проблема номер один в інтер’єрі полягала в тому, що він був надзвичайно темним і монохромним “, – повідомляє І-Мей, з сосною, що покриває всі поверхні: “соснові колоди, сосновий настил, соснові дошки підлоги та обробка”. Ми багато думали про те, як розширити простір. Ці дерев’яні елементи є частиною відчуття і відчуття від дерев’яної хатини, і мій чоловік особливо боявся зганьбити початкове бачення хатини.

Після очищення

Тому вони вирішили зберегти дух цього місця, прикрасивши інтер’єри та позбувшись від соснового виду.

Новий вид

“Перше, що ми зробили, – це почистили за допомогою орбітальної шліфувальної машинки колоди всередині туалету, щоб подивитися, що саме лежить під ними”, – говорить І-Мей, – тестову ділянку. “На наш подив, крізь кору, сік, плями та постарілу зовнішність виявилася красива біла сосна “. Пара вирішила почистити кожну колоду і нанести білила і герметик.

Після покриття лаком

Але очищення колод тільки посилила жовтизну внутрішньої частини решти. Тому вони пофарбували обшивку в головній кімнаті в молочно-білий колір – як це видно тут, в недавно відремонтованої кухні.

“Кухня – це те місце, де ми хотіли створити контраст між сучасним і сільським”, – говорить І-Мей, при цьому залишаючись максимально рентабельним і довговічним. Одним з найважливіших рішень було залити наші власні бетонні стійки, що Грей зробив за допомогою свого батька, Тома, який приїхав на вихідні (це виразно робота для двох чоловік!). Це було одне з багатьох місць, які нам вдалося врятувати, але, мабуть, це була та сама страшна частина ремонту – бетонну стільницю можна відкручувати, коли вона починає схоплюватися, і все, що не ідеально рівно. Шафи були ще одним бюджетним трюком: необроблені масивні соснові (так, соснові) блоки Home Depot, які пара фарбувала сама.

Головний зал з широким кам’яним вогнищем і недавно обшарпаним і побіленими стінами.
Вгорі: головна кімната з широким кам’яним вогнищем і недавно прибраними та побіленими стінами.
Підвісний світильник з паперу та художній принт прикрасять обідню зону.
У спальнях пара вирішила обшити стіни листовим каменем і покрити їх.

Після чистки колод

Тихий, фактурний куточок спальні, де колоди зустрічаються з вапняним розчином.
Обстановка для простих обідів на відкритому повітрі в хатині з видом на долину внизу.
Раніше спальні обшивали сосною.
У довгостроковій перспективі ми плануємо розширити площу ванної кімнати (і повністю її відремонтувати), додати душ на відкритому повітрі, з якого відкривається вид, і побудувати будиночок на дереві – підняту терасу для спостереження за заходом. А в дуже довгостроковій перспективі ми хотіли б додати студію з однією спальнею в лісі неподалік, щоб розмістити додаткових гостей.