Чоловіки назвали 10 найпривабливіших жінок за національністю: чи опинилась у цьому рейтингу Україна?

Ґрунтуючись на даних соціологічного опитування серед чоловіків, було створено ТОП 10 найпривабливіших національностей у всьому світі. Хто опинився на першому місці?

У США провели нове соціологічне опитування серед американських чоловіків. Так, вони мали відповісти, які національності вважають найпривабливішими у всьому світі. В американців запитали, кого б вони обрали на умовному сайті знайомств, якби шукали собі пару для побачення або подорожі. В опитуванні взяли участь 45 тисяч чоловіків, а їхні відповіді було опубліковано на сайті abs7News.

За результатами опитування, на першому місці опинились вірменки. Експерти припускають, що вибір на користь цієї національності чоловіки робили, адже однією з найпопулярніших зірок в Америці є Кім Кардашьян – модель та блогерка саме з вірменським корінням. Знаменитість користується популярністю не лише у США, а і далеко за межами своєї країни.

На другому місці опинились жінки з Барбадосу. Експерти припускають, що все завдяки ефектній співачці Ріанні. Знаменитість народилась та виросла у Барбадосі та навіть після настання шаленої популярності не забуває нагадувати про своє коріння.

Жінок з Барбадосу визнали одними з найкрасивіших у всьому світі

Обираючи серед національностей найпривабливішу, американські чоловіки висловлювались і про жінок зі своєї країни. Так, красуні з США зайняли третю позицію у рейтингу. Воно й не дивно – варто лише згадати про Анджеліну Джолі. А ось на четвертому місці опинились жінки з Колумбії. Ця національність відрізняється ефектною та яскравою зовнішністю, а серед найвідоміших красунь-колумбійок – актриса Софія Вергара.

На п’ятому місці опинились англійки. Серед 45 тисяч опитаних американських чоловіків опинилось чимало поціновувачів суто англійської зовнішності. Так, наприклад, серед відомих англійських актрис – Кіра Найтлі та Наталі Дормер.

Жінок з Англії визнали одними з найкрасивіших у всьому світі

На шостій позиції виявились жінки з Австралії, а ось на сьоме місце опитані американські чоловіки поставили мешканок Бразилії. Серед респондентів виявилось чимало тих, кому подобаються філіппінки. На дев’ятому місці виявились жінки з Болгарії, а ось закрили ТОП-10 найпривабливіших жінок у всьому світі ліванки.