Міс Всесвіт 2023: результати, ім’я переможниці, костюм українки Ангеліни Усанової та інші деталі (ФОТО)

Сьогодні, 19 листопада, вночі відбувся фінал конкурсу Міс Всесвіт 2023. Яке місце зайняла у змаганні учасниця від України та в якому костюмі Ангеліна Усанова вийшла на світову сцену?

У сьогоднішню ніч з 18 на 19 листопада в одній з країн Центральної Америки відбувся один із найголовніших конкурсів краси у світі. У Сальвадорі учасниці з різних країн світу позмагались за звання найкращої. Представницею від України стала модель та співачка Ангеліна Усанова. Розповідаємо, хто здобув титул Міс Всесвіт цьогоріч, а також яке місце у загальному рейтингу зайняла українська артистка.

Міс Всесвіт 2023 – переможниця

Сьогодні організатори конкурсу оголосили результати. Так, перше місце на Міс Всесвіт 2023 здобула учасниця з країни Нікарагуа. Шейнніс Паласіос, нікарагуанська модель і телеведуча ранкового шоу. Знаменитість давно здобула популярність у своїй країні, а тепер стала відомою на весь світ.

Переможницею Міс Всесвіт 2023 стала Шейнніс Паласіос – фото з Інстаграму Міс Всесвіт

Крім того, трійку фіналісток поповнили ще й представниці з інших країн. Так, наприклад, друге місце зайняла учасниця, яка приїхала у Сальвадор із Таїланду. А ось бронзовою призеркою світового змагання стала учасниця з Австралії.

Яке місце зайняла Україна на Міс Всесвіт 2023

А ось Україну на конкурсі краси Міс Всесвіт 2023 представляла відома співачка та авторка пісень. Ангеліна Усанова перемогла попередній, український, відбір на світовий конкурс, і наприкінці осені зірка вирушила до Сальвадору. На сцену знаменитість вийшла у національному костюмі, який має назву “Берегиня-Мати”.

Яке місце зайняла Ангеліна Усанова, яка представляла Україну – фото з Інстаграму Міс Всесвіт Україна

Свій національний костюм знаменитість присвятила кожній українській матері, яка попри все захищає своїх дітей. За словами авторів костюму, такий образ Ангеліни Усанової призваний продемонструвати глибоку повагу до жінок, які є матерями у складні часи повномасштабної війни. У шоу національних костюмів Усанова потрапила до десятки найкращих. Втім, увійти до ТОП-20 конкурсанток Міс Всесвіт 2023 українська зірка не змогла.