Грає на нервах: папуга співає на зло сусідам

Папуга співає оперні арії.

Британка Кент Кетрін Сирл із села Сил використовує свого папугу проти сусідів. Ще в 2004 році вона не дає їм спокійно жити. «Воювати» почали через місця на парковці. Після тієї суперечки 81-річна жінка регулярно завдає шкоди своїм «улюбленим» сусідам. Пенсіонерка, крім того що наносила матеріальні збитки чужим автомобілям, вона ще навчила співати свого папугу. Птах виконує оперні арії. Чесно кажучи, пісні не для всіх. Коли сусіди відпочивали у дворі, бойова Кетрін відкривала вікна і двері, щоб вони «насолоджувалися» прекрасним співом пернатого.

Кент Кетрін підкладала гвоздики під  колеса сусідських машин. Її навіть знімала камера, але це зовсім не зупинило жінку.

Опонентів пенсіонерки звуть Лідія і Пол Епплтон. Вони скаржаться, що їм ніхто не хоче повірити. Лідія говорить: «Коли ми розповідали людям, що їй 81 рік, вони сміялися. Думали, що це жарт».

Сімейна пара звернулася за допомогою до суду. Суддя призначив пенсіонерці сімдесят днів умовного тюремного ув’язнення. Також заборонив ображати і псувати майно інших людей.

Пенсіонерка тепер за свої дії і за спів папуги винна штраф. Кетрін потрібно виплатити 779 фунтів (майже двадцять п’ять тисяч гривень).

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Чорний кіт з незвичайними вухами виглядає сумним

Нагадаємо, как красиво подати звичайне куряче філе?

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.