Люди похилого віку діляться своїми барвистими зачісками в соцмережах

Сміливі експерименти з волоссям увінчалися успіхом.

Ми схильні асоціювати старих людей з сивим волоссям і в той час як багато хто з них виглядають як мудрі чарівники, інші вибирають щось більш барвисте.

Патті Смід була рудою з 1988 року, але їй це набридло, і вона вирішила, що їй потрібні зміни. Її син, майстер-колорист-косметолог, погодився допомогти.

Тепер в її волоссі 6 різних кольорів: синій, темно-синій, пурпуровий, пурпурно-зелений, зелений і рожевий, а також трохи обесцвеченного блонда, який він не згадав.

Відзначаючи результат 12 серпня Смід опублікувала в Твіттері кілька фотографій своїх недавно фарбованого волосся, сказавши: «Мені 74 роки, і я зробила це сьогодні з моїми волоссям, мені це подобається! Що ви все думаєте і чесно кажучи! Я повинна бути консервативним і ніколи не могло бути нічого подібного! ”

Її твіт миттєво став вірусним, набравши близько 370 тисяч лайків і це в значній мірі кращий відгук, який вона могла отримати. Це також надихнуло інших літніх людей ділитися фотографіями своїх сміливих зачісок, нагадуючи всім ніколи не припиняти експерименти.