Як Фейсбук допоміг 2-річній дівчинці врятувати маму?

Дівчинці Софії всього два роки, але вона вже вміє користуватися соціальними мережами.

Якось Саманта Майз знепритомніла у себе вдома. Поруч з дівчиною була тільки її дворічна дочка і чотирирічний син. Маленька дівчинка на ім’я Софія відразу ж взяла мамин телефон. Смартфон вона розблокувала за допомогою пальця матері, так як там був сканер відбитків.

Маленька зайшла в месенджер Фейсбук і зв’язалася з бабусею. Саме по фотографії Софія змогла зателефонувати до рідної бабусі Деббі Бейкер.

Жінка відразу відповіла на дзвінок і запитала, де Саманта. У той час бабуся була в іншому місті. Софія відповіла, що мамі стало погано, і показала її через камеру. Коли Деббі побачила, що її дочка лежить на підлозі і не рухається, вона моментально повідомила про це в лікарню.

Дівчинка разом зі своїм старшим братом Ітаном, у якого була істерика, принесли мамі подушку і ковдру. Вони не відходили від неї до прибуття швидкої допомоги.

Після приїзду в клініку, лікарі дізналися, чому 28-річній Саманті стало погано. У дівчини була шлункова інфекція, від якої організм отримав зневоднення, і молода мама втратила свідомість.

Через деякий час Саманта Майз повернулася до дітей. І  скоро вона народила ще одного хлопчика Фінлі. Дівчина розповідає: «Софія завжди була дбайливою, вона заходить і обіймає мене, питає, що мені принести, наглядає за братиком Фінлі. Я б скоріше подумала, що мені допоможе Ітан, я його цього вчила. Ніколи не думала, що вона почує і зрозуміє те, що я розповідала її брату».

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Карма: Діти відповідають за гріхи батьків

Нагадаємо, індіанка не стриглася шість років: як 17-річна дівчинка живе із таким волоссям?    

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Навіть “Шуба” та “Олів’є” не такі смачні: тепер готую тільки “Оселедець під периною”. Їмо тазами і без хліба

Салат "Оселедець під периною" набагато смачніший і цікавіший за банальну "Шубу", хоча інгредієнти для нього досить прості. Така страва точно вразить вас і ваших гостей.

Так роблять “шефи”: як вибрати правильне м’ясо на шашлик, щоб він був соковитим і смачним + рецепт маринаду

Настає тепла літня пора, а отже, настає пора пікніків із шашликом. Сьогодні ми розповімо, як правильно вибирати м'ясо для цієї страви. Також розкриємо секрет приготування найкращого маринаду.

Який манікюр найчастіше робить Настя Каменських: цей стиль ніколи не пасуватиме Тіні Кароль (Фото)

Настя Каменських – одна з найстильніших жінок українського шоу-бізнесу. Вона не лише гарно одягається, а й робить найбільш трендовий манікюр у цьому сезоні.