Найпростіші костюми на Хеллоуїн: добірка креативних прикладів з фото

Наближається День (або скоріше ніч) всіх святих, яку так активно відзначають на заході. В нашу країну ця традиція приходить поступово, але впевнено.

Якщо ви збираєтеся влаштувати або відвідати вечірку на честь цього свята, то обов’язково зробіть собі тематичний костюм.

«Зомбі» і мумії

Костюм зомбі на Хеллоуїн

Ожилі мерці і всякі дикі актори – це топ на святі Хеллоуїна. Модно в цей день вбиратися мумією, зомбі або вампіром. І ще – це дуже просто. Наприклад, для образу мумії вам знадобиться пару рулонів туалетного паперу, а буде цікаво і смішно. Не забудьте про червоної помади або кетчуп. За їх допомогою можна зробити правдоподібний ефект крові. Серед явних недоліків – це костюм на один раз. Якщо вбиратися в зомбі, то потрібно ще купити найпростіший аквагрим. У творчих і канцелярських магазинах він коштує близько 30 гривень (70 рублів).

Вампір

Костюм вампіра на Хеллоуїн

Ну який же Хеллоуїн без цього головного лиходія і кровопивці? Але для цього вам знадобитися зробити собі ікла. Сьогодні це просто – можна купити спеціальні пластикові зуби, які стоять за ціною чашки кави, і продаються або в магазинах іграшок, або у відділі карнавальних нарядів.

Мертва принцеса

Костюм принцеси на Хеллоуїн

Дівчата можуть діставати свої випускні сукні, рвати їх і різати. Адже чим страшнішим і пошарпаним буде ваш наряд, тим краще. Підійдуть будь-які темні тони. Накладні ікла завершать образ. А якщо ви додасте накладні крила, які можна купити або своїми руками зробити з сітки, то вийде «Ангел пекла».

Малюнки на обличчі

Малюнки на обличчі на Хеллоуїн

Якщо ідей і часу на складний костюм немає, то можете намалювати щось на обличчі. Павутину, павука, відьму, страшні очі, краплі крові – все, на що вистачить вашої фантазії. І сміливо йдіть до сусідів зі словами “Солодкість або гидоту? Гаманець або життя? “.

Малюнки на обличчі на Хеллоуїн
Малюнки на обличчі на Хеллоуїн

Примітка: до старшого покоління в таких костюмах краще не ходити. Адже вони живуть в той час, коли всі західні традиції сприймаються дуже дивно і, більшою мірою, негативно.

Малюнки на обличчі на Хеллоуїн (З к / ф “Воно”)