Кіт – Xherdan Sphynx Cat стає новою духовною твариною в Інтернеті

Безволоса кішка з Швейцарії завойовує прихильників своєю екстремальною зовнішністю та чарівною індивідуальністю.

Безволоса кішка зі Швейцарії завойовує прихильників своєю екстремальною зовнішністю та чарівною індивідуальністю.

Кіт сфінкс в Рюті, Швейцарія, стає сенсацією Інтернету завдяки його незвичайними зморшками та постійно дратівливому виразу обличчя.

Деяким кішка Шердан може здатися страшною, але це була любов з першого погляду до його власника, Сандрі Філіппі, яка усиновила його шість років тому, коли він був кошеням.

“Коли я вперше побачив його, він відразу ж вкрав моє серце”, – сказав Філіппі агентству новин Caters. “Він змушує мене та інших людей постійно сміятися і це найпрекрасніше, що є. Я так неймовірно гордий. Він просто такий унікальний”.

Екстремальний зовнішній вигляд Xherdan може налякати деяких людей, але Філіппі каже, що він такий милий, що навіть самий наляканий чоловік любить його після того, як вони зустрічаються один з одним і поспілкуються.

Відразу у людини змінюється ставлення до тварини та вона розуміє, який це доброзичливий кіт.

“Він дуже товариський, багато нявкає і всім цікавиться. Мені цікаво спостерігати за ним коли він схвильований, коли він голодний, коли грає, або коли він обіймається і засинає”, – сказав Філіппі.

Філіппі не єдиний, у якого прокинулася величезна любов до Шердану.

Сторінка в Instagram, присвячена йому, має понад 25 000 передплатників.

Зовнішність Шердана може бути унікальною, але його особистість відповідає його породі. Сфінкси відомі своїм розумом, екстравертірованноми особистостями, великою енергією і звичкою дарувати своїм власникам любов.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.