ВІДЕО: Дивовижний Невицький замок в осінньому оточенні зняли з висоти пташиного польоту

Осінь в Карпатах - неймовірна пора, яскрава, соковита, тепла і ароматна. Все набуває особливого змісту на тлі жовтіючого листя. І навіть старовинні руїни виглядають по-особливому.

Невицький замок – одна з архітектурних пам’яток Закарпатті. Вірніше, його руїни, які останні десятиліття безуспішно намагався не те щоб відновити, а хоча б законсервувати в існуючому стані. Але це окрема історія.

Невицький замок поряд з Ужгородом

А зараз, поки на Закарпатті золота осінь, ці загадкові руїни привертають десятки туристів, які намагаються відчути ту середньовічну атмосферу, що панувала тут в давні часи.

Осінь в Карпатах

Мало хто в період карантинних обмежень може потрапити туди і портал НадКарпаття зняв цю споруду неподалеку Ужгорода за допомогою квадрокоптера. Відео розмістив Сергій Кузнєв на своєму Ютуб-каналі.

Старовинні руїни

У кадр потрапили не тільки руїни замку, в яких зараз волонтери намагаються відновити зруйновану часом вежу, а й річка Уж, сусіднє село Невицьке, готельний комплекс “Камелот ” біля підніжжя гори, а також, великий гранітний кар’єр в селі Кам’яниця.