Медик з України ніс пацієнта на спині з села, бо карета “швидкої ” не змогла проїхати по заметах

Фельдшер Степан Вознюк вирішив йти пішки до хворого. Тому він взяв медикаменти та медичний інструмент і відправився через замети в село.

Фельдшеру Степану Вознюка, який працює на швидкій допомозі, довелося пройти пішки понад два кілометри. Це потрібно було зробити, щоб прийти до хворої людини. До того ж стільки, ж Степану необхідно було пройти, щоб з хворим на спині повернутися і принести його в лікарню.

06.02.2021 року лікар Тучинської амбулаторії передзвонила у швидку допомогу. Вона сказала, що у пацієнта, якому 47 років почалися судоми на тлі ДЦП.
Хворий живе в селі Воронів Гощанського району. З ним проживає його мама, однак вона не знала яким чином допомогти своєму синові. Була направлена бригада фельдшерів тучинського пункту.

Однак машина швидкої допомоги не змогла доїхати до хворого. Річ у тому, що замети були великі та машина не змогла проїхати.

Фельдшер Степан Вознюк вирішив йти пішки до хворого. Тому він взяв медикаменти та медичний інструмент і відправився через замети в село. Йти довелося більш ніж два кілометри по засніженій місцевості. Прийшовши до пацієнта, Степан зробив все необхідне, але була потрібна госпіталізація хворого. Тому Вознюк взяв пацієнта на спину і поніс до машини швидкої допомоги.

Степан Вознюк

Йти було важко через замети, але Степан подолав труднощі та доставив хворого до машини. Завдяки такому вчинку Степана Вознюка, пацієнт був доставлений в Гощаноскую лікарню.
Співробітники обласного центру екстреної швидкої допомоги висловили щиру подяку Степану Вонюку за його професійні навички та небайдужість. Все-таки є душевні люди, яким не байдужий біль пацієнта і вони можуть завжди прийти на допомогу.