Монобанк планує в Україні встановити банкомати

Уже є перший зразок банкомату. Його зараз тестують і хочуть, щоб банкомат відповідав усіма сучасним вимогам і був простий у використанні для клієнтів банку.

Монобанк анонсовано нововведення. Планується, що клієнти даного банку зможуть знімати готівку через банкомати Моно. Це банком планується здійснити найближчим часом.

Про це розповів на своєму Telegram-каналі Олег Горохівський, який є співзасновником зазначеного банку.
Він повідомив, що ці банкомати будуть прості та зручні для клієнтів банку.

Олег Горохівський, також сказав, що у них вже є перший зразок банкомату. Вони його зараз тестують і хочуть, щоб банкомат відповідав усіма сучасним вимогам і був простий у використанні для клієнтів банку.
Де банк планує встановлювати свої банкомати, ще не повідомлялося. Однак це нововведення було підтримано багатьма користувачами.

Картки Монобанка

Для інформації: раніше в нашій країні банкомати монобанк були відсутні. Клієнти банку могли зняти кошти за допомогою банкоматів інших банків.

Також монобанк оновив умови обслуговування і тарифні плани для своїх клієнтів.
Зміни торкнулося зарахування грошей на рахунки в гривні з валютних операцій.

Додатково монобанк поінформував, що отримати або поміняти пластикову карту банку тепер можна безплатно. Клієнт буде оплачувати тільки доставлення Новою поштою.

Монобанк докладає максимум зусиль, для того, щоб клієнти банку могли без проблем знімати фінансові кошти через свої банкомати.

Також додатково розробляються нововведення, які покращувати роботу банку і зроблять її прощу і надійніше. Адже клієнт банку – знаходиться в пріоритеті.

Популярне

Схожі статті

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!