Укрзалізниця запускає щоденний поїзд до Варшави: станції та вартість квитка на потяг з України до Польщі

Тепер українці легко зможуть дістатись з рідної країни до сусідньої держави. Розповідаємо, скільки коштуватиме квиток та як можна доїхати з Києва до Варшави

Для багатьох українців найшвидший та найзручніший спосіб дістатись до сусідньої країни – це потяг. За допомогою цього транспорту можна легко та комфортно перетнути кордон між Україною та Польщею. Не так давно компанія “Укрзалізниця” анонсувала запуск щоденного потяга, який з’єднуватиме Раву-Руську з польським містом Варшава.

В Україні запускають щоденний потяг до Варшави

Для тих, хто особливо часто їздить з України до Польщі та назад, є хороша новина. Голова правління Української залізниці, Євген Лященко, розповів, що зовсім скоро українське місто Рава-Руська, що у Львівській області, буде з’єднано з польською Варшавою. Перший потяг за новим маршрутом планують запустити вже цієї осені. Про це повідомили на офіційному каналі Укрзалізниці у Варшаві.

Голова правління Укрзалізниці анонсував запуск нового потяга з України до Варшави

Представництво Укрзалізниці повідомило, що щоденно у потязі між Равою-Руською та Варшавою зможуть їздити 500 людей. Крім того, у новому повідомленні від державної залізничної компанії пообіцяли комфортні умови. Ба більше, в Укрзалізниці повідомили, що надалі планується організувати безперешкодну пересадку для пасажирів, що прибувають на українську станцію у Львівській області з Польщі.

Євген Лященко також зазначив, що українська сторона планує укладання відповідного договору з польською. Все заради того, щоб створити безперешкодні умови для курсування ще одного нового потяга за маршрутом Київ-Варшава. Таким чином, повідомляє голова Укрзалізниці, вдасться поєднати транспортно дві столиці.

Голова Укрзалізниці повідомив, які міста будуть з’єднані новим маршрутом між Україною та Варшавою

Зазначимо, що між двома країнами курсуватимуть потяги, сформовані з вагонів стандартного розміру. Оскільки потяг ще не почав офіційно курсувати, вартість на квитки Укрзалізниця не оголошувала.