Український фотопроект: Як виглядає спільний сон тата з сином, у яких померла дружина і мама

Український фотограф зняв перші роки життя свого сина.

Одного разу родина Хоменко удочерила чотиримісячного хлопчика. Чоловік Олександр займає посаду фоторедактора в виданнях depo.ua і Ukraїner, і працює також фотокореспондентом. Також роботи українського фотографа представлені в різних виданнях: Deutsche Welle, The Guardian, The Daily Signal, Wall Street Journal.

Якось чоловік побачив сплячих своїх рідних. Його дружина і син виглядали, як ніби-то зовсім чужі. Це його зацікавило і він вирішив зафіксувати їх сон на фотографії.

Фотограф впевнений, що уві сні ми можемо побачити справжні наші відносини і почуття. Зрозуміти, наскільки низький або високий рівень довіри між партнерами або дітьми і батьками.

Олександр Хоменко знімав майже 1,5 року і помітив як відносини матері і дитини змінювалися. Дійсно по фотографіях видно, що мама зблизилася з сином, що він відчуває любов і турботу.

Несподівано прийшло горе. Його дружини не стало і він з малюком залишився один на один. Чоловік вирішив продовжувати свою справу. Тепер замість мами біля хлопчика і засипав, і прокидався батько.

Вдівець вважає: «Смерть – тільки побічна тема «Пробудження». Ця історія від початку замислювалася як спроба притчі про Любов – універсальної оповіді, де є просто безіменні Дитина, Жінка і Чоловік, на місці яких міг би опинитися будь-хто.  Адже у кожного з нас знайдеться своя історія про любов».

Олександр хотів вивчити і зрозуміти відносини між минулим і майбутнім, між живими і мертвими, між пам’яттю і реальністю. Фотографії залишаються в нашій пам’яті і змушують задуматися. Здавалося б, як такі дрібниці (сон, положення тіла, емоції на обличчі) можуть дуже багато розповісти нам про нас і наших близьких. Адже правда, що уві сні не можна збрехати.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Жінка «проспала» 27 років свого життя

Нагадаємо, найкрасивіші жінки за версією журналу Maxim.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.